Uniikit pihasaunat ja saunaremontit

Pihasaunan rakentaminen – Etelä-Suomi

Maisemaan täydellisesti kätkeytyvä sauna – arjen luksusta! 

Moderni täysvarusteltu saunarakennus, perinteinen saunamökki vai esimerkiksi suloinen, maisemaan piilotettu "hobittisauna"? Pihasaunaa suunniteltaessa vaihtoehdot eivät lopu kesken. Hyvä lähtökohta on päättää, halutaanko saunaan sähköt ja juokseva vesi, ja käytetäänkö saunaa ympärivuotisesti. Päädyt sitten perinteiseen tai uudenaikaisempaan malliin, rakennamme pihasaunasi varmalla ammattitaidolla. 

Rakennamme kestävät pihasaunat toiveidesi mukaan koko Etelä-Suomen alueella, ja palvelemme kaikissa saunaprojektin vaiheissa suunnittelusta lähtien. Erikoisuutena rakennamme myös ainutlaatuiset, luontoon maastoutuvat saunat. Laatu on meille kunnia-asia, ja toteutammekin jokaisen rakennusprojektin yhtä huolellisesti ja laadukkaista materiaaleista kuin omaan pihaamme.

Pihasaunan rakentamisen yhteydessä on ajankohdasta riippuen loistava mahdollisuus toteuttaa myös muita piharakentamisen projekteja. Luonnonkivipolku talolta saunalle, uusi terassi tai kivetys tai vaikka uima-allas – tehdään suuremmistakin haaveista totta! 

Ota yhteyttä ›

Saunaremontti

Remontti nostaa saunan uudelle tasolle

Saunaremontti on ajankohtainen silloin, kun sauna ei enää palvele tarkoitustaan tai sen ulkoasu kaipaa päivitystä, ja vääjäämättä parhaitenkin huollettu sauna tulee aikanaan elinkaarensa päähän. Erityisesti yhdistetty sauna- ja kylpyhuoneremontti on mahdollisuus luoda arkisesta tilasta ylellinen keidas toiveidesi mukaan.

Käyttäjätarve on myös voinut muuttua siitä, mitä se on ollut aiemmin: jos taloudessa on esimerkiksi pieniä lapsia, alalauteiden merkitys kasvaa. Jos taas lapset ovat jo kasvaneet tai muuttaneet kotoa, varsinkin pienemmistä saunoista alalauteet voidaan jättää poiskin. 

Sauna on kokonaisuus, jonka teknisen toimivuuden ratkaisevat kiuas, lauteet, ilmanvaihto ja viemäröinti. Toimivuus ei kuitenkaan enää yksistään riitä, vaan viihtyvyys muodostaa yhä tärkeämmän osan kokonaisuutta. Valitut materiaalit, värimaailma ja valaistus viimeistelevät esteettisen ja käyttäjäänsä palvelevan lopputuloksen ja nostavat saunan uudelle tasolle. 

Toteutamme laadukkaat saunaremontit Etelä-Suomessa niin sisä- kuin pihasaunoihinkin. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita