Luonnonkivitöihin erikoistunut rakentamisen ammattilainen

Luonnonkivityöt › Saunat ›

Luonnonkivityöt

Olemme erikoistuneet rakentamiseen luonnonkiviä hyödyntäen. Pähkinänkuoressa teemme kaikkea, mitä luonnonkivestä voi tehdä: terasseja, muureja tai vaikkapa kesäkeittiöitä. Vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää ›

Saunat ja saunaremontit

Rakennamme yksilöllisiä saunoja toiveidesi mukaan, ja olemme erikoistuneet pihan luontoon saumattomasti sulautuviin saunoihin. Teemme myös saunaremontteja.

Lue lisää ›

Muut palvelut

Palvelemme myös muun rakentamisen saralla. Esimerkiksi pihan puurakentaminen, uima-altaat, betonivalu ja talvisin myös kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt kuuluvat toimenkuvaamme.

Ota yhteyttä ›

Suomen Piha ja Rakennus Oy

Rakennamme sinulle kuin rakentaisimme itsellemme

Suomen Piha ja Rakennus Oy on Ruskossa sijaitseva rakennusyritys, joka palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita koko Etelä-Suomen alueella. Firma on perustettu vuonna 2019, ja yrittäjä Timo Heinosella on kokemusta alalta jo kahdenkymmenen vuoden ajalta. Meillä on Luotettava Kumppani -sertifikaatti. 

Suurin osa töistämme on luonnonkivirakentamista, mutta teemme myös kaikkea muutakin piharakentamisen saralla, kuten terassit, pergolat ja uima-altaat. Lisäksi rakennamme ja remontoimme sisä- ja ulkosaunat, ja erityisesti talviaikaan myös muita sisätöitä, kuten kylpyhuoneremontteja ja maalaamista.  

Kuljemme kaikessa toiminnassamme laatu edellä. Teemme kaikki työmme suurella ammattiylpeydellä – meidän rakentamamme kohteet on tehty kestämään. 

Ota yhteyttä ›

Tutustu rakentamiimme kohteisiin ja ota yhteyttä!

Referenssikohteita ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita